Thursday, May 29, 2008

Info projektista

Tämä projekti on osa Hiidentie näyttelyreitti, joka koostu 12sta taiteprojektista Uskelanjoen varrella. Hiidentie on osa nelivuotista Taiteen Tiet - ympäristötaidehanketta, joka toteutetaan Salon seudulla pikkuteiden varsilla.
www.taiteentiet.fi

Asun Kajalakodissa 1.6 - 15.6 ja 30.8 - 6.9, 2008
Näyttelyreitin avajaiset on torstaina 5/6 ja silloin on Kajalakodissa klo 17 - 18 kahvimahdollisuus.
Näyttelyreitin päätymispäivä on 6.9 ja silloin on Kajalakodissa avoimet ovet ja projektin esittely klo 13 - 15.

Jos joku haluaa tulla vierailemaan Kajalakodissa sinä aikana kun asun täällä, laitakaa sähköpostia kristina.junttila@gmail.com tai tekstiviestiä 044-2950295

Olen "sekakielinen" ja pyydän anteeksi että silloin kun kirjoitaan suomeeksi, tule olemaan paljon kielivirheitä. Blogi on eräänlainen päiväkirja ja olen antanut itselle luvan kirjoittaa myös englanniksi ja jos on tarvetta saattaisi tulla sana tai kaksi norjaksi.


Tuesday, May 6, 2008

Pysähdy Kajalakodissa/Stop at Kajalakoti


Minkälaista on asua vanhainkodissa?
Miten voimme harjoittaa vapautta kun elämämme on rajoitettu?

Kesän aikana esitystaitelija Kristina Junttila (1977) asuu Kajalakodin vanhusten talossa Perttelissä yhteensä kolme viikon ajan. Hän elää päivittäistä arkeaan, jakaa kertomuksia ja tekee vapauden harjoitteita yhdessä siellä asuvien ihmisten kanssa.

Kristina kirjoittaa blogia elämästään Kajalakodissa tässä blogissa.

How is it to live in an old folks home? How can we exercise freedom while our lives are restricted?

For three weeks during the summer performance artist Kristina Junttila(1977) will live in the old folks home "Kajalakoti" in Pertteli, Finland. She will live the daily routine, share stories and exercise freedom together with the people that live there.

Kristina will write a blog about her life at Kajalakoti in this blog.